HOME OF RECRUITMENT

EEN STEVIGE FUNDERING

”Money can buy you a House, but not a Home”

Een huis is de plek waar we ons ontwikkelen en veilig voelen. Waar we dezelfde waarden delen en van elkaar leren. En waar we plezier hebben en onszelf mogen zijn. Salesrecruiters en Marketingrecruiters zijn onderdeel van Home of Recruitment en delen daarmee een cultuur, een visie, kernwaarden en kennis. Maar ze hebben elk hun eigen specialisme en tone of voice, zodat ze optimaal aansluiting maken met opdrachtgevers en kandidaten.

Hoofdpagina foto 1

SALESRECRUITERS

LET’S CONNECT & ACCELERATE

Salesrecruiters (opgericht in 2007) is het grootste sales en customer success recruitmentbureau van Nederland. We spreken de taal van account- en salesmanagers en customer success managers én van onze opdrachtgevers. Dat maakt ons sterk in het verbinden van sales- en customer success professionals aan onze opdrachtgevers. Samen accelereren we groei.

WERKEN BIJ SALESRECRUITERS

Salesrecruiters zijn energiek, resultaatgericht en ambitieus. Onze organisatie bestaat uit meer dan dertig young professionals die zichzelf ontwikkelen, successen halen en vieren, vriendschappen opbouwen, carrière maken en plezier hebben. We zijn een hecht en veilig team en bieden veel ruimte voor persoonlijke groei. Uiteraard wordt al dat harde werken beloond met stevige bonussen en carrièrekansen, zowel binnen als buiten onze organisatie.

Make your move!

MARKETINGRECRUITERS

LET’S SHARE A MISSION

Marketingrecruiters heeft als missie het vinden, overtuigen en selecteren van de sterren onder de marketing professionals. Zo brengen we onze opdrachtgevers in contact met marketeers die groeidoelstellingen realiseren.

WERKEN BIJ Marketingrecruiters

Marketingrecruiters staat altijd open voor energieke en resultaatgerichte young professionals die gek zijn op marketing én mensen. Bij Marketingrecruiters helpt een snel groeiend team van talentvolle en gedreven consultants onze opdrachtgevers met het behalen van hun commerciele doelstellingen. Dat doen we door de sterren onder de marketeers te vinden, selecteren en overtuigen. Neem jij deel aan onze missie?

Make your move!
IMG_9985 (1)

Stralende ster

AWARD WINNING

gazelle-award

We mochten al vijf keer de FD Gazellen Award voor ‘Snelst Groeiende Bedrijf van Nederland’ ophalen en LinkedIn benoemde Salesrecruiters tot finalist in de categorie ‘Beste Werving & Selectiebureau van Nederland’.

Always reaching for the stars

Meet The

Team

Enrico Ouwehand

Functie: CEO & Founder

Caroline Schoenmakers

Functie: CEO & Founder

Enrique Cortes

Functie: Director New Labels
Phone: 0614459238

Jasper Bentvelsen

Functie: Manager ICT, Finance & Operations
Phone: 0657753543

Thomas Bakker

Functie: Sales Manager
Phone: 0640174428

Dimitri Verheul

Functie: Senior Consultant Interim Professionals
Phone: 0625400372

Amar Ritoe

Functie: Cyber Security Analyst
Phone: 0619045774

Micky de Ruiter

Functie: Junior Accountmanager
Phone: 0623072446

WIJ RECRUITEN VOOR

ABB logo
Bizerba
HubSpot-Logo
DFDS_logo_2015
Jungheinrich