HOME OF RECRUITMENT

Een Stevige Fundering

”Money can buy you a House, but not a Home”

Een huis is de plek waar we ons ontwikkelen en veilig voelen. Waar we dezelfde waarden delen en van elkaar leren. En waar we plezier hebben en onszelf mogen zijn. Salesrecruiters en Marketingrecruiters zijn onderdeel van Home of Recruitment en delen daarmee een cultuur, een visie, kernwaarden en kennis. Maar ze hebben elk hun eigen specialisme en tone of voice, zodat ze optimaal aansluiting maken met opdrachtgevers en kandidaten.

Hoofdpagina foto 1

Salesrecruiters

Let's Connect & Accelerate

Salesrecruiters (opgericht in 2007) is het grootste sales en customer success recruitmentbureau van Nederland. We spreken de taal van account- en salesmanagers en customer success managers én van onze opdrachtgevers. Dat maakt ons sterk in het verbinden van sales- en customer success professionals aan onze opdrachtgevers. Samen accelereren we groei.

Werken bij Salesrecruiters

Salesrecruiters zijn energiek, resultaatgericht en ambitieus. Onze organisatie bestaat uit meer dan dertig young professionals die zichzelf ontwikkelen, successen halen en vieren, vriendschappen opbouwen, carrière maken en plezier hebben. We zijn een hecht en veilig team en bieden veel ruimte voor persoonlijke groei. Uiteraard wordt al dat harde werken beloond met stevige bonussen en carrièrekansen, zowel binnen als buiten onze organisatie.

Make your move!

Marketingrecruiters

Let's Share A Mission

Marketingrecruiters heeft als missie het vinden, overtuigen en selecteren van de sterren onder de marketing professionals. Zo brengen we onze opdrachtgevers in contact met marketeers die groeidoelstellingen realiseren.

Werken Bij Marketingrecruiters

Marketingrecruiters staat altijd open voor energieke en resultaatgerichte young professionals die gek zijn op marketing én mensen. Bij Marketingrecruiters helpt een snel groeiend team van talentvolle en gedreven consultants onze opdrachtgevers met het behalen van hun commerciele doelstellingen. Dat doen we door de sterren onder de marketeers te vinden, selecteren en overtuigen. Neem jij deel aan onze missie?

Make your move!
IMG_9985 (1)
MicrosoftTeams-image (1)

Interimrecruiters

Fast Fix Your Team

Een Boutique waar mensen zich thuis voelen, met passie voor kwaliteit en verbinding. Een Boutique die wordt geleid door zeer ervaren professionals op het gebied van bemiddeling van Interim Professionals en onderdeel is van een robuuste organisatie waar kennis, processen en stabiliteit zijn gegarandeerd.

Schakel ons in!

EEN VERHAAL SCHRIJVEN

WAAR WE SAMEN BETER VAN WORDEN

Home of Recruitment is in 2022 opgericht als gevolg van een strategische rebranding. Het reeds sinds 2007 bestaande merk Salesrecruiters, marktleider in werving en selectie van salesprofielen, werd geïntegreerd in deze groep, waar later ook het merk Marketingrecruiters (opgericht in 2022) aan werd toegevoegd. Binnen Home of Recruitment is ruimte om op dezelfde wijze uit te breiden naar andere segmenten. Bij de verschillende merken van Home of Recruitment werken bijna 50 medewerkers vanuit twee locaties: Zoetermeer & Schiphol-Rijk.

Select Group heeft sinds eind 2023 een meerderheidsbelang in Home of Recruitment. Met deze overname versterkt Select Group zijn positie op de Nederlandse markt binnen de pijler ‘Werving & Selectie’.

Select Group
select_logo_group_1000x500-700-0-75

Stralende ster

Award winning

gazelle-award

We mochten al vijf keer de FD Gazellen Award voor ‘Snelst Groeiende Bedrijf van Nederland’ ophalen en LinkedIn benoemde Salesrecruiters tot finalist in de categorie ‘Beste Werving & Selectiebureau van Nederland’.

Always reaching for the stars

Meet The

Team

Enrico Ouwehand

Functie: CEO & Founder

Caroline Schoenmakers

Functie: CEO & Founder

Enrique Cortes

Functie: Director New Labels
Phone: 0614459238

Jasper Bentvelsen

Functie: CFO
Phone: 0657753543
Roy van Beelen

Roy van Beelen

Functie: Marketing Manager
Phone: 0628349844

Raghda el Hri

Functie: Business Unit Manager Interim
Phone: 0614287503

Wesley Minkjan

Functie: Sales Manager

Amar Ritoe

Functie: Cyber Security Analyst
Phone: 0619045774

Micky de Ruiter

Functie: Junior Accountmanager
Phone: 0623072446

Wij recruiten voor

ABB logo
Bizerba
HubSpot-Logo
DFDS_logo_2015
Jungheinrich