Interim professionals

De arbeidsmarkt bevind zich in een stroomversnelling. Strategie, automation, leadgeneration, sales, marketing, campagnes, optimalisatie, management, product launches, data analyses. Veel van deze taken zijn vanaf nu business as usual. Maar vaak zijn het ook interim opdrachten omdat het gaat om een project, ontbrekende kennis die snel nodig is, korte termijn verloop of opvang van zwangerschap. En soms zijn er strategen, leiders of managers nodig. Vandaar dat vraag en aanbod van interim professionals momenteel enorm stijgt.

Oplossing

Voor flexibele behoeften

De ontwikkelingen in de meeste vakgebieden leiden tot nieuwe taken die moeten worden ingevuld. Daarvoor heb je diverse professionals nodig. Ze bewegen zich in een extreem krappe arbeidsmarkt en ze zijn niet makkelijk te vinden of te overtuigen om bij jou te komen.

Om het nog wat uitdagender te maken blijken zelfstandigen vaak “vrije geesten”. Ze houden van hun vrijheid, ze willen ruimte om hun skills te kunnen laten bloeien, ze vinden afwisseling (van projecten, merken en uitdagingen) prettig, ze willen zeker niet per se full time werken. En ze reizen vaak graag de wereld rond, op zoek naar inspiratie en ontspanning.

Sales werkgevers
Jouw-carriere-vacatures-header

Ontzorging

Bij interim opdrachten

Home of Recruitment bemiddelt, naast werving & selectie voor vaste posities, ook interim professionals. We vinden, overtuigen en selecteren de professionals die beschikken over de kennis die nodig is om de uitdagingen van jouw bedrijf op te lossen. De werkzaamheden worden vastgelegd  in een helder omschreven project met een kop en een staart. Wij sluiten de overeenkomsten met de professionals, we houden verlenging van de werkzaamheden (en dus contracten) proactief voor je in de gaten en we nemen de administratieve handelingen voor je uit handen. En mochten jullie de samenwerking alsnog willen omzetten in een vaste arbeidsovereenkomst, dan is dat geen enkel probleem.

Contact

Door op “Verzend” te klikken geeft u toestemming voor het verwerken van uw gegevens voor de afhandeling van uw vraag/bericht. De regels vindt u terug in onze privacyverklaring.

Opzoek naar een

interim professional?

Ben je op zoek naar de beste interim professionals? En ben jij benieuwd hoe wij jou kunnen helpen aan de juiste match? Neem dan contact met ons op, we vertellen je graag meer over onze werkwijze.

Dimitri Verheul

Functie: Senior Consultant Interim Professionals
Phone: 0625400372