HOME OF RECRUITMENT

ALWAYS REACHING FOR THE STARS

ONZE RECRUITMENT MERKEN

u-locations-card u- u-salesrecruiters u-position-relative

Salesrecruiters (opgericht in 2007) is het grootste sales en customer success recruitmentbureau van Nederland. We spreken de taal van account- en salesmanagers en customer success managers én van onze opdrachtgevers. Dat maakt ons sterk in het verbinden van sales- en customer success professionals aan onze opdrachtgevers. Samen accelereren we groei.

Let’s Connect & Accelerate
u-locations-card u- u-marketingrecruiters u-position-relative

Marketingrecruiters heeft als missie het vinden, overtuigen en selecteren van de sterren onder de marketing professionals. Zo brengen we onze opdrachtgevers in contact met marketeers die groeidoelstellingen realiseren.

Let’s Share a Mission
DSC00238

HOME OF RECRUITMENT:

EEN STEVIGE FUNDERING

”Money can buy you a House, but not a Home”

Een huis is de plek waar we ons ontwikkelen en veilig voelen. Waar we dezelfde waarden delen en van elkaar leren. En waar we plezier hebben en onszelf mogen zijn. Salesrecruiters en Marketingrecruiters zijn onderdeel van Home of Recruitment en delen daarmee een cultuur, een visie, kernwaarden en kennis. Maar ze hebben elk hun eigen specialisme en tone of voice, zodat ze optimaal aansluiting maken met opdrachtgevers en kandidaten.

De werving & selectiebureaus van Home of Recruitment vinden, overtuigen en selecteren de sterren tussen de kandidaten binnen sales & marketing. Onze recruiters hebben kennis van zaken. Maar it takes one, to know one. Daarom hebben we een gespecialiseerd marketing recruitment én een sales/customer success recruitment bureau. Daar spreken onze consultants zowel de taal van opdrachtgevers als kandidaten en ze weten wat er binnen hun markten speelt.

Resultaatgericht werken maar altijd met oog voor de mens: al meer dan 15 jaar brengen we organisaties vooruit. Always reaching for the stars!

KRITISCH. INTEGER. WAARDEVOL.

‘Als we de vacatures maar hebben gevuld.’ We horen het steeds vaker in deze krappe arbeidsmarkt. Wij noemen dat ‘gaten vullen’. Maar daar doen wij niet aan. Onze recruitmentbureaus selecteren mensen met een trackrecord en een missie. Mensen die bergen verzetten en bijdragen aan de acceleratie van onze opdrachtgevers. En dat doen we als geen ander.

De afgelopen 15 jaar hebben we duizenden talentvolle kandidaten aan een vervolgstap geholpen. Dat kunnen we omdat we al sinds onze oprichting werken volgens heldere kernwaarden: kritisch, integer en waardevol.

Daarom komt 80% van onze omzet uit terugkerende klanten.

NEEM CONTACT OP

Voordelen HOME OF RECRUITMENT

EEN HUIS MET EEN STERKE CULTUUR

Om welke branche het ook gaat, bij de bureaus van Home of Recruitment heerst een herkenbare cultuur waar ontwikkeling en verantwoordelijkheid samengaan met een gevoel van veiligheid en plezier.

RECRUITMENT DOOR EXPERTS

De ervaren recruiters bij Salesrecruiters en Marketingrecruiters hebben allemaal een achtergrond in marketing of sales, gecombineerd met de eigenschappen van een toprecruiter.

NO CURE, NO PAY

De factuur komt pas als jij een geschikte kandidaat hebt aangenomen.

DUIZENDEN PLAATSINGEN

Met meer dan 15 jaar saleservaring en duizenden plaatsingen op ons naam, kunnen we gerust zeggen dat we experts in sales, customer success en marketing recruitment zijn.

RUIM 30 CONSULTANTS

Voor ieder functiegebied en voor elke branche hebben we ervaren consultants in huis. Daardoor kunnen we snel schakelen.

90% KANDIDAAT MATCHING

Onze kandidaten worden vrijwel altijd uitgenodigd op gesprek. Dat scheelt onze klanten tijd.

80% KOMT TERUG

Wij bouwen aan relaties. Meer dan 80% van onze omzet is afkomstig uit terugkerende opdrachtgevers.

WIJ RECRUITEN VOOR

ABB logo
Bizerba
HubSpot-Logo
DFDS_logo_2015
Jungheinrich